OUR STORY

Art-Work Collective is in 2020 opgericht door Ron Claessens. Tijdens zijn werk als creatieve ondernemer in de videobranche bij Studio WitZwart heeft hij diverse makers leren kennen. Makers die vooral willen máken en niet altijd even zichtbaar zijn.

Ron heeft er samen met zijn partner Soraya daarom zijn missie van gemaakt om deze creatievelingen een platform te bieden en mensen te laten genieten van hun kunst. Hij bouwde een webshop en social media en maakte videoportretten van de makers. Ontwerper Tim Smit bedacht de branding en vervolgens werd het collectief naar buiten gebracht.

Ons collectief bestaat uit ca. 25 beeldende makers. In een paar jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een breed platform met een groot netwerk van talentvolle makers. Van street artists tot muzikanten, en van breakdancers tot spoken word artists. We houden van eigentijdse en eigenzinnige stijlen en brengen dit naar voren in mixed media kunstvormen.

We geven makers een platform en podium om zich te laten zien aan de buitenwereld. Via de webshop, social media, culture events en murals in steden. We organiseren bijvoorbeeld kunstmarkten, live music events en exposities. Dit doen we in ons 2e thuis: culture hub THE MOVEMENT ROERMOND.

Ons doel is om mensen over de hele wereld te laten genieten van unieke en betaalbare kunst. Als je het tot deze pagina hebt geschopt, ben je zeker geïnteresseerd in wie we zijn. Daarmee hebben we de eerste stap alvast gezet. Zie je mogelijkheden om samen te werken? Neem dan contact met ons op via de mail: letsmakeartwork@gmail.com 

Thank you for being part of our journey. 


LET'S MAKE ART-WORK.