COLLABS

Art-Work. Collective legt door middel van creative collabs graag een connectie tussen merken, projecten en makers. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een merchandise lijn, ontwerpen van fashion, bedrijven aankleden met murals, exposities organiseren, tot aan 'guerilla marketing' in steden waarbij kunst een belangrijke rol kan spelen. Check hier onder een voorbeeld van onze collabs.

DANIEL HEYNEN x ART-WORK. 

 

In maart 2023 openden wij de expositie SIMSALABIM in The Movement Roermond. 
Daniel Heynen neemt de bezoekers in deze expositie mee in zijn magische beleefwereld. Een mural, nieuwe merchandise zoals canvas tote bags, custom wijnflessen en shirts en diverse nieuwe prints en cardboards waren in deze expo voor het eerst te zien.  De expo was van maart t/m mei 2023 te zien in The Movement Roermond. Meer informatie? Check dan hier de documentaire!

STADSBOS x ART-WORK.

Bron: Photocord, Facebook.  
Het Wandelend Stadsbos is een initatief van Roermondse ondernemers, die meer groen in de binnenstad willen realiseren. Wij mochten een extra kunstzinnig sausje toevoegen door de boombakken te voorzien van 30 kunstwerken van 10 verschillende kunstenaars, incl. biografie! Meer foto's van de kunst en informatie over het project vind je hier.